Έπιπλα Θεσσαλονικης Πελαγιδη

Η εταιρεία μας, “ΑΦΟΙ ΠΕΛΑΓΙΔΗΣ Ο.Ε.”, από τις παλαιότερες στο χώρο των επίπλων, ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1978. Δημιουργήσαμε μια πολύ μεγάλη αλυσίδα ικανοποιημένων πελατών, προσφέραμε πολλές υπηρεσίες στον πελάτη μετά την πώληση, γεμίσαμε πολλά σπίτια με ποιοτικά έπιπλα.

Η πολυετή πείρα μας, μας έχει οδηγήσει σε μια σημαντική παρουσία στο χώρο, καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού κοινού στις φθηνότερες τιμές της αγοράς. Η προθυμία, η συνεργασία, η επικοινωνία, η εξυπηρέτηση και η συνέπεια είναι οι βασικότερες αρχές της εταιρεία μας. Βρείτε λύσεις και αισθητικές προτάσεις που αφορούν το δικό σας χώρο.

Ιδανικά Έπιπλα

Επιλεγμένες ελληνικές εταιρείες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, το σχεδιασμό και την κατασκευή τους, δημιουργούν ιδανικά σύνολα για κάθε χώρο του σπιτιού σας με ιδιαίτερη προσωπικότητα και μάλιστα στις πιο δελεαστικές τιμές τις αγοράς. Σαλόνια, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, ντουλάπες, συνθέσεις, βιβλιοθήκες, έπιπλα κήπου και ότι άλλο χρειάζεστε μπορεί να κατασκευαστεί στα δικά σας μέτρα έτσι ώστε να ταιριάζει ιδανικά στο σπίτι σας. Μη διστάσετε να ζητήσετε ειδικές κατασκευές για τους ειδικούς χώρους σας.

Ποιοτικά Έπιπλα στη Θεσσαλονίκη

Στο Έπιπλο Πελαγίδης η σωστή σχέση ποιότητας και τιμής κάνουν τη διαφορά, γι’ αυτό σε μας τα προιόντα κοστίζουν όσο αξίζουν. Πλοηγηθείτε λοιπόν στο site μας, ονειρευτείτε το νέο σας σπίτι και αφήστε μας να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα. Επισκεφθείτε το κατάστημα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα προϊόντα μας.