Φοιτητικά έπιπλα στη Θεσσαλονίκη

Οι βάσεις ανακοινώθηκαν και όλοι πλέον τρέχετε για να ετοιμάσετε το καινούργιο φοιτητικό σας σπίτι. Τα χρόνια που θα περάσετε στο πανεπιστήμιο είναι τα πιο ωραία και τα πιο ξέγνοιαστα χρόνια της ζωή σας. Και για να είναι τα πιο ωραία και τα πιο ξέγνοιαστα θα πρέπει να έχετε μια βάση για να οργανώσετε τις δράσεις σας. Η βάση αυτή θα είναι το δικό σας σπίτι.

Ακόμη και αν μένατε σε ένα ωραιότατο σπίτι με τους γονείς σας, το φοιτητικό σας σπίτι θα είναι το προσωπικό σας καταφύγιο, γιατί θα είναι η πρώτη φορά που θα μένετε μόνοι και θα θέλετε να είναι όπως το είχατε ονειρευτεί. Εξυπηρετήστε τις ανάγκες σας για ένα λειτουργικό και άνετο χώρο με φοιτητικά έπιπλα που είναι σχεδιασμένα μόνο για σας.

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μοναδικές φοιτητικές προσφορές . Προσφορές για κάθε φοιτητικό δωμάτιο. Επιλέξτε το ιδανικό σας σπίτι που θα πρέπει να είναι κοντά στη σχολή σας, κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς και όσο το δυνατόν πιο οικονομικό.

Το οικονομικό σκέλος καθορίζετε από τα τετραγωνικά, την περιοχή και την παλαιότητα του σπιτιού. Το σπίτι θα πρέπει να είναι φωτεινό, για όλες τις ώρες, είτε για όταν διαβάζετε ή για όταν θα έχετε κόσμο. Τις μπαλκονόπορτες πρέπει να τις αξιοποιήσετε τοποθετώντας κοντά τους το γραφείο σας, τον καναπέ σας ή το κρεβάτι σας. Το γραφείο πρέπει να έχει φως αριστερά ή δεξιά. Η επιλογή αυτού του φωτισμού είναι ο καλύτερος και πιο ξεκούραστος για διάβασμα.

 

Εξοπλίστε το σπίτι σας με έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές που επιθυμείτε. Δε χρειάζεται να αγοράσετε τα πάντα από τον πρώτο κιόλας μήνα της διαμονής σας. Αποκτήστε τα απολύτως απαραίτητα και τα υπόλοιπα, που σας προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και πολυτέλεια μπορείτε να τα αγοράσετε στη συνέχεια. Στην επιλογή των επίπλων σας το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι πως το σπίτι σας πρέπει να είναι ένας χώρος άνετος και λειτουργικός και όχι ένας χώρος πολύ φορτωμένος και ασφυκτικός. Επιλέξτε τα έπιπλα σας σε γήινες αποχρώσεις, από ανοιχτές ως σκούρες για πιο ζεστό και φιλόξενο αποτέλεσμα.

 

Αν οι τοίχοι σας είναι λευκοί διαλέξτε σαλόνι ή καναπέ-κρεβάτι με χρώμα για να κάνει αντίθεση. Στα μικρά διαμερίσματα επιλέξτε χαμηλές βιβλιοθήκες και όχι ψηλές, έχουν πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Επίσης τα έπιπλα που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχουν πολλές χρήσεις. Από το κλασικό ξύλινο τραπέζι επιλέξτε μεταλλικό τραπέζι που είναι πιο οικονομικό και βολεύει να τρώτε μόνοι σας αλλά και με παρέα. Με την επιλογή ενός καναπέ-κρεβάτι θα εξοικονομήσετε πολύ χώρο. Το πιο σημαντικό που θα πρέπει να κάνετε εν κατακλείδι είναι να τοποθετήσετε πολλούς καθρέφτες για να μεγαλώσετε τους χώρους. Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.