Έπιπλα στη Θεσσαλονίκη Πελαγίδης

Την ιδέα της ανακαίνισης της κατοικίας σας μπορείτε να τη σκεφτείτε από πολλές αφορμές, μία κληρονομιά, μια γονική παροχή, φοιτητική ζωή, ένας γάμος, μια γέννα κ.α. Η αλήθεια είναι ότι στην ανακαίνιση δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε από την αρχή όλα τα έπιπλα του σπιτιού σας.

Μπορείτε να συνδυάσετε τα παλιά σας έπιπλα, τα οποία έχετε ήδη στο σπίτι σας, με καινούργια. Με αυτό τον τρόπο θα επιβαρύνετε λιγότερο το πορτοφόλι σας και ταυτόχρονα θα ξεφύγετε από τα διακοσμητικά στερεότυπα, διαμορφώνοντας το δικό σας προσωπικό στυλ. Τοποθετήστε διάφορα αντικείμενα, έπιπλα και διακοσμητικά έτσι ώστε να ταιριάζουν μεταξύ τους, σχηματίζοντας ένα αρμονικό σύνολο. Το κατάστημα ΕΠΙΠΛΑ ΠΕΛΑΓΙΔΗΣ παρέχει ολοκληρωμένη συλλογή στα είδη σπιτιού.

 

Έπιπλα για όλους τους χώρους, σαλόνια- γωνίες, συνθέσεις – μπουφέδες, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, παιδικά δωμάτια και ότι άλλο χρειάζεστε σε πολύ δελεαστικές τιμές. Είναι πολλές οι φορές που ρίχνετε μια ματιά στο χώρο που κατοικείται και θέλετε να δώσετε μια πινελιά ανανέωσης για λειτουργικούς και αισθητικούς λόγους. Θέλετε να δώσετε στο σπίτι σας νέα πνοή, επισκεφτείτε το κατάστημα μας και με πολύ λίγο κόστος το σπίτι σας θα γίνει καινούργιο.

Το σπίτι μας δεν είναι κάποιο αντίγραφο φωτογραφιών από περιοδικό, ούτε ένα άψυχο σύμπλεγμα από τούβλα και μπετόν. Είναι ο μικρόκοσμος μας, η προέκταση της δικής μας προσωπικότητας και έχει την ψυχή που του δίνουμε. Γι αυτό το λόγο δεν επιλέγουμε τα έπιπλα μας με αμιγώς αισθητικά κριτήρια ή με καθοδηγητή μια ιδεατή πραγματικότητα που δεν έχει σχέση με τον τρόπο ζωής μας. Πρέπει να αξιολογήσουμε τις ρεαλιστικές ανάγκες μας, να εξισώσουμε την αισθητική με την λειτουργικότητα και να δημιουργήσουμε χώρους, που να εξυπηρετούν τη δική μας καθημερινότητα.

 

Όταν αναφερόμαστε σε στιγμές χαλάρωσης, το σαλόνι είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας. Ανανεώστε το χώρο του σαλονιού σας συνδυάζοντας την ποιότητα, την άνεση και τις οικονομικές λύσεις που σας προσφέρουμε. Μοντέρνες προτάσεις που υπόσχονται να αλλάξουν το καθιστικό σας. Το σαλόνι σας αφενός συγκεντρώνει όλη την οικογένεια και αφετέρου αποτελεί το δημόσιο πρόσωπο της ιδιωτικής σας ζωής, οπότε απαιτείται να είναι θελκτικό και φιλόξενο. Όταν ψωνίζετε να έχετε στο νου σας περισσότερες χρήσεις για ένα αντικείμενο. Για παράδειγμα όταν επιλέγεται καναπέ να φροντίσετε να είναι αρκετά βαθύς , ώστε να μπορέσει κάποιος να κοιμηθεί σε αυτόν ή να ανοίγει και να γίνετε διπλό κρεβάτι. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε ωφέλιμο χώρο στο σαλόνι σας.

Το κατάστημα μας δίνει ξεχωριστή σημασία στο σχεδιασμό και στις πρώτες ύλες των παιδικών επίπλων. Προμηθευτείτε παιδικά έπιπλα που αντέχουν στον χρόνο. Σας προσφέρουμε προτάσεις και ιδέες για παιδικές κουκέτες με ιδιαίτερη αισθητική και άριστη ποιότητα. Τα έπιπλα μας εξυπηρετούν και τους πιο απαιτητικούς χώρους και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για σας και το παιδί σας.
Το παιδικό δωμάτιο απαιτεί πολύ καλό σχεδιασμό καθώς τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν σε περιβάλλον ασφαλές, που θα τα εμπνέει να παίξουν και να αισθάνονται χαρούμενα. Η φωτεινότητα και τα ζωηρά χρώματα συμβάλλουν στην καλή διάθεση τους και τη σωστή τους ανάπτυξη. Το κατάστημα μας προσφέρει παιδικές κουκέτες σε ποικιλία χρωμάτων που προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου, γραφεία και καρέκλες για να μελετάνε τα παιδιά σας με χαρά, μοντέρνες βιβλιοθήκες για την σωστή οργάνωση των πραγμάτων τους και ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσει το παιδί σας.

 

Μοντέρνες και ρομαντικές προτάσεις για τον χώρο της κρεβατοκάμαρας που είναι ο χώρος χαλάρωσης σας. Οι κρεβατοκάμαρες μας είναι λειτουργικές και χαρακτηρίζονται από κομψότητα, καθαρότητα στις γραμμές και οικεία πολυτέλεια. Επωφεληθείτε από τις ασυναγώνιστες τιμές τους.
Σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από κρεβατοκάμαρες με μοντέρνο σχεδιασμό για να ξυπνάτε το πρωί ξεκούραστοι και χαρούμενοι. Επιλέξτε συρόμενη ντουλάπα για να οργανώσετε τα ρούχα σας αλλά και να εξοικονομήσετε χώρο. Επισκεφτείτε το κατάστημα μας, διαλέξτε έπιπλα που σας ταιριάζουν στις πιο δελεαστικές τιμές, εμπιστευτείτε την πολυετή πείρα μας και δημιουργείστε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν.